top of page
WhatsApp Image 2022-05-30 at 11.40.38 (1).jpeg

BIJ MOONNUTRI,
JOUW GEZONDHEID IS
ONZE PRIORITEIT.

Gratis bellen: Nog niet overtuigd? Laten we dan beginnen met een gratis gesprek van 15 minuten om even kennis te maken en je vraag duidelijk te stellen.

Telefoon: + 32 499 83 80 89

 

Consultaties: Om een afspraak te maken voor een consultatie nutritherapie, contacteer je me telefonisch van maandag tot vrijdag tussen 8u30 en 9u00 of via het online formulier. 

Ik ontvang dagelijks in mijn praktijk te Overijse tussen 7u45 en 18u30 en op donderdag van 11u tot 20u. 

 

Kooklessen: De agenda van de kooklessen zal regelmatig online worden bijgewerkt. Voor meer informatie kan je mij contacteren via het online formulier.

Adres praktijk: Kastanjedreef 52, 3090 Overijse

Telefoon: + 32 499 83 80 89

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Online formulier

Bedankt voor wat je hebt gestuurd!

JURIDISCHE KENNISGEVING

Uitgever

De eigenaar is: Colienne de Roovere

Postadres van de eigenaar: Kastanjedreef 52, 3090 Overijse, België

tel : + 32 499 83 80 89 - e-mail : moonnutritherapie@gmail.com

Hosting van de website: Wix.com

Colienne de Roovere werkt via de volgende activiteitencoöperatie: JobYourself Coop - N° de TVA : BE 0479 233 349 -

Hoofdkantoor en activiteiten : Rue d’Alost 7-11, 1000 Bruxelles - Email : info@jobyourself.be - Web : www.jobyourself.be ».

Gegevensbescherming (RGPD)

In het kader van de Europese Verordening n°2016/679, bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming "RGPD":

De persoonlijke gegevens van onze klanten en prospects, zoals hun naam, voornaam, e-mailadres en telefoonnummer worden verzameld, opgeslagen en gebruikt in het kader van de opdracht die aan MoonNutri is toevertrouwd. Deze informatie kan worden gebruikt om hen te informeren over activiteiten, artikels, promoties en voor boekhoudkundige doeleinden. Ze zullen niet aan anderen worden doorgegeven.

De verwerking van deze informatie gebeurt op basis van uw toestemming, overeenkomsten met de klant, om uw belangen te beschermen en/of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. U erkent dat de verwerking van persoonsgegevens noodzakelijk is voor MoonNutri om haar taken uit te voeren, hetgeen niet het geval zal zijn indien deze gegevens niet worden verstrekt. MoonNutri bewaart uw gegevens tot 5 jaar na de definitieve afsluiting van haar opdrachten voor de opdrachtgever, of voor een langere periode die met de opdrachtgever is overeengekomen.

In overeenstemming met de toepasselijke wettelijke bepalingen heeft elke gebruiker het recht op toegang, rectificatie, verwijdering en bezwaar tegen persoonsgegevens. De verantwoordelijke voor het gegevensverwerkingsregister is Colienne de Roovere. Om dit recht uit te oefenen, stuurt u uw verzoek per e-mail naar moonnutritherapie@gmail.com.

bottom of page