top of page

Vitaliteitsdag: Yoga en kookles

We zijn verheugd een speciale dag aan te kondigen gewijd aan welzijn en culinaire ontdekkingen die zal plaatsvinden op 10 september in Overijse. Ga met ons mee voor een unieke ervaring die revitaliserende yoga combineert met heerlijke kooklessen.

Helaas zijn de inschrijvingen gesloten.
Zie andere evenementen
Vitaliteitsdag: Yoga en kookles
Vitaliteitsdag: Yoga en kookles

Tijd en locatie

10 sep 2023, 09:30 – 14:30

Overijse, Kastanjedreef 52, 3090 Overijse, België

Over het evenement

Dag iedereen,

Tijdens deze dag krijgt u de gelegenheid om uw batterijen op te laden en te ontspannen dankzij een yogasessie onder leiding vanPascaline van Sankalpa Yoga. Of je nu een regelmatige beoefenaar bent of gewoon de voordelen van yoga wilt ontdekken, deze dag staat open voor alle niveaus.

Ook krijg je de kans om deel te nemen aan een interactieve kookles waar je gaat praten over gezond eten, energie en vitaliteit. Of je nu een beginner of een gepassioneerde kok bent, deze cursussen zijn een perfecte gelegenheid om je kennis te verrijken en jezelf te trakteren op heerlijke bereidingen metColienne van MoonNutri.be.

Mis deze kans niet om op te laden, te leren en in contact te komen met andere wellness- en kookliefhebbers. 

Reserveer nu je plaats voor de Kookles en Yogadag op 10 september in Overijse door je in te schrijven op dewww.moonnutri.be of door rechtstreeks contact op te nemen met Colienne via het e-mailadres:moonnutritherapie@gmail.com.

Openingstijden: 9.00 uur tot 14.30 uur

PAF: 80 euro voor de hele dag (yoga- en kooklessen, lunch en drankjes inbegrepen)

Adres: Kastanjedreef 52, 3090 Overijse

Namasté,

Colienne van MoonNutri en Pascaline van Sankalpa yoga

Deel dit evenement

bottom of page